Proposition till ordinarie föreningsstämma den 25/5 2016

Styrelsens förslag på övervakningskameror i samtliga entréer.

Styrelsen har enigt beslutat att lägga fram ett förslag till ordinarie föreningsstämma. Förslaget går ut på att installera övervakningskameror i samtliga entréer för att i efterhand kunna överlämna bildmaterial till polisen vid eventuell händelse. Bildmaterialet kommer endast lämnas ut vid en händelse som är polisanmäld. Exempel på detta kan vara stöld av kreditkort i postfack, inbrott eller överfall. Endast styrelsen kommer att ha tillgång till bildmaterialet och materialet lämnas bara direkt till polisen. De personer i styrelsen som har tillgång till bildmaterialet kommer att få skriva på en försäkran om att inte använda bildmaterialet otillbörligt.

Styrelsen har tagit in 3 st. offerter för utvärdering.
Kostnaden för att installera 6 st. kameror, kabeldragning samt en central inspelningsserver ligger uppskattningsvis på mellan 60-70.000 Kr exkl. moms.

Om ni har frågor på ovanstående, vänligen skicka mail till styrelsen@rosenlundsterrassen.se

Hälsningar
Styrelsen i Rosenlundsterrassen brf

Det här inlägget postades i Nyhet. Bokmärk permalänken.